Ring oss!

Ring oss!

Går du i starta eget-tankar? Våra nystartsrådgivare finns här för diskussion och rådgivning, dygnet runt.

0774-40 00 35

Event och workshops

Att omge dig med andra drivna, smarta entreprenörer kan vara det som ger dig den där extra energin du behöver för att putta företaget framåt. Dessutom kan det leda till konkreta samarbetspartners och kunder. Här är några nätverk, aktörer, forum och event att ha koll på.

Bra koll via hubbar

Exempelvis på hubbar i närheten av dig arrangeras oftast entreprenörs-aw, mingel och olika typer av föreläsningar. Håll utkik på respektive hubbs sajt. 

Tillväxtverkets digitala satsning

Startup Bootcamp är precis vad det låter som, för den som startar ett digitalt företag. Knutet till Tillväxtverket. Anmälan består av en skriftlig ansökan och en kort videopitch.
Besök tillvaxtverket.se

Nätverket för unga företagare

Yeos, Young entrepreneurs of Sweden, är ett nätverk för unga entreprenörer som ordnar event.
Besök yeos.se

Accelleratorprogram på 16 veckor

Founder institute Europe – den amerikanska acceleratorn är nu igång i Stockholm, med mentorer från bolag som Soundtrack Your Brand, IGotcha och Fishbrain. Arrangerar emellanåt gratis event och workshops. Du kan även gå ett 16-veckors-program för att komma igång med ditt företag.
Besök fi.co

Regionala event och föreläsningar

Även Nyföretagarcentrum, arrangerar event och föreläsningar regionalt.
Besök nyforetagarcentrum.com

Årligt event för sociala entreprenörer

Varje år arrangeras Social innovation Summit (SI Summit) som bland annat står bakom projektet 100 sociala innovationer för att lyfta fram morgondagens sociala innovationer.
Besök sisummit.se

Inspiration för blivande företagare

På SEB:s kontor vid Stureplan hålls regelbundet föreläsningar och events för dig som är eller vill bli entreprenör. Här ser du inplanerade event.
Besök seb.evitbe.com

Workshops och utbildning för sociala entreprenörer

Social Entrepreneurship Forum (SE Forum) är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att lyfta upp, inspirera och stärka socialt entreprenörskap. De ordnar gratis workshops och utbildningar. SE Forum kan även betala resa och boende för deltagare.
Besök se-forum.se